16 سال پیش رقابتهای قهرمان قهرمانان کاراته به میزبانی بندرعباس برگزار شد که حالا بعد از این وقفه طولانی، هیات کاراته استان تهران در نظر دارد میزبان این مسابقات باشد.
مسابقات کاراته قهرمانان قهرمانان بعد از وقفهای 16 ساله برگزار میشود که در بخشی از این رویداد، جشن پنجاهمین سالگرد ورود رشته کاراته به ایران نیز برگزار خواهد شد.
به گزارش ایلنا، 16 سال پیش رقابتهای قهرمان قهرمانان کاراته به میزبانی بندرعباس برگزار شد که حالا بعد از این وقفه طولانی، هیات کاراته استان تهران در نظر دارد میزبان این مسابقات باشد.
روز 23 اسفندماه دومین دوره مسابقات قهرمان قهرمانان کاراته برگزار خواهد شد. در این رقابتها، کاراتهکاها در 3 وزن 65-، 75- و 75+به مصاف هم خواهند رفت. همچنین در بخش کاتای انفرادی نیز کاتاروها با یکدیگر رقابت خواهند کرد. این مسابقات بعد از 16 سال مجددا برگزار میشود که در پایان به برترینها جوایز نقدی تعلق خواهد گرفت.
در خلال این مسابقات، مراسم جشن پنجاهمین سالگرد ورود ورزش کاراته به ایران برگزار میشود که طی آن از نسل اولیهای کاراته کشور تجلیل به عمل خواهد آمد. همچنین از نسل اولی های داوری و مربیگری کاراته به ویژه کاراته تهران تجلیل خواهد شد.
در این روز از مدالآوران مسابقات آسیایی امارات، رقابتهای جهانی اسپانیا، بازیهای کشورهای اسلامی در اندونزی به همراه نفرات اول مسابقات کشوری پیشکسوتان و قهرمانان رقابتهای گرامیداشت حماسه نهم دی تقدیر به عمل میآید. ضمنا از خبرنگاران زحمتکش ورزشهای رزمی به خصوص کاراته نیز تقدیر و تشکر خواهد شد.
ملی پوشان کاراته کشورمان تاکنون چهارده بار در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا شرکت کرده و در مجموع موفق به کسب 129 مدال (45 طلا، 41 نقره و 43 برنز) شده اند.
به گزارش سایت فدراسیون کاراته؛ رقابت های کاراته قهرمانی آسیا درحالی از 12 الی 15 آذرماه به میزبانی امارات و در شهر دوبی برگزار می شود که بزرگسالان ایران پیش از این چهارده بار در رقابت های فوق شرکت کرده اند.
ثمر این چهارده بار حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، کسب 129 مدال اعم از 45 طلا، 41 نقره و 43 برنز بوده است.
بهترین حضور تیم ایران در قهرمانی آسیا به سال 2009 در چین باز می گردد که نمایندگان کشورمان به 6 طلا، یک نقره و 2 برنز دست یافتند.
ضعیف ترین نتیجه تیم ملی کاراته کشورمان هم در مسابقات قهرمانی قاره کهن در سال 1991 در نیوزلند رخ داد که تیم ایران با یک مدال طلا، 2 نقره و 7 برنز به کار خود پایان داد. البته در آن زمان مسابقات تحت عنوان قهرمانی آسیا - اقیانوسیه برگزار می شد و کشورهای استرالیا و نیوزلند نیز با آسیایی ها پیکار می کردند.
نخستین حضور بانوان کاراته ایران در رویداد قهرمانی آسیا در سال 2011 اتفاق افتاد که در آن مسابقات بانوان محجبه ایران به 2 مدال نقره و 2 برنز رسیدند. برای خواندن به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .
بعد از فتح جزيره اوکيناوا توسط نيروهاي ژاپن و ممنوعيت حمل سلاح توسط اهالي از سوي حکمرانان وقت، مردم مجبور به دفاع از خود با دست خالي شدند و بدين گونه تکنيکها و روشهاي دفاع با دست خالي را کاراته نام نهادند و در خفا آن را تمرين مي کردند. اين روش تا سال 1920 در ارتش اوکیناوا تمرین مي شد و پس از آن به کشور ژاپن گسترش يافت. تشکيلات کوبه اوزاکا شيتوريو در سال 1963 بوسيله استاد تومي موريس در اسکاتلند پايه گذاري شد و به سرعت به يک انجمن بزرگ تبديل گرديد. در حال حاضر در 50 کشور از جمله در کشورهاي ايران، انگلستان، ايرلند، ايتاليا، استراليا، يونان، اردن، مصر، روسيه، آفريقاي جنوبي، قبرس، مالزي، ايسلند و .... نمايندگي دارد. کوبه اوزاکا يک سازمان غير سياسي بوده و هدف از تشکيل آن گسترش شيتوريو و کاراته همراه با دفاع شخصي با ايجاد دوستي و رفاقت بدون توجه به نژاد و عقيده با برگذاري سمينارها و مسابقات بين المللي مي باشد. | |
رياست کوبه اوزاکا بين المللي را استاد تومي موريس (دان 8) بعهده دارد، وي در حال حاضر رئيس کميته داوران فدراسيون جهاني و فدراسيون کاراته اروپا است. اين سبک تحت عنوان کوبه اوزاکا شيتوريو در ايران فعاليت دارد که در بخش کميته و دفاع شخصي، اين سبک طرفداران زيادي را جلب اين رشته ورزشي نموده . بنيانگذار و نمايندگي کوبه اوزاکا شيتوريو در ايران بعهده استاد محمدعلي مرداني مي باشد که ايشان هم در حال حاضر رئيس سبک از طرف سازمان جهاني موريس در ايران مي باشند و همچنين رياست کميته داوران فدراسيون کاراته ايران و کشورهاي غرب آسيا را به نام خود ثبت نموده اند. |
.: Weblog Themes By Pichak :.